Од трача до истине: Саша утврдио пазар са Емином

Глас Српске
Од трача до истине: Саша утврдио пазар са Емином

Поп пјевач Саша Ковачевић наступиће на концерту Емине Јаховић у Сава центру, без обзира на то што је раније децидирано изјавио како неће моћи да се појави и отпјева њихов дует "Још ти се надам".

Поједини медији јављају да је шармантна пјевачица некако успјела да га приволи да се 25. октобра нађе на сцени, јер би било врло неозбиљно да она поменути хит пјева сама.

У новинарско-естрадним круговима прича се да интересовање за концерт Емине Јаховић није онакво какво су сви у организацији очекивали, па је због тога снижена и цијена карата.

- Није познато како је позната пјевачица успјела да Ковачевића наговори да се појави на њеном концерту, али се шушка да му је обећала неколико бесплатних пјесама, што је њему очито било довољно да одложи све своје обавезе - казао је извор близак Ковачевићу.

Саша је 9. октобра изјавио да је раније заказао снимање спота за тај период, због чега неће бити у могућности да се појави на концерту колегинице, али касније није могао да открије разлоге због којих је изненада промијенио мишљење.

Саша Ковачевић & Емина Јаховић - Још ти се надам /video/

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана