Од трача до истине: Саша Поповић ме није створио

Глас Српске
Од трача до истине: Саша Поповић ме није створио

Директор "Гранд продукције" Саша Поповић не жели више да види групу Ђогани у својим емисијама! Ова одлука веома је разљутила Ђолета, који је осуо дрвље и камење на директора "Гранд продукције".

- Ја постојим 20 година, а он је био обичан хармоникаш кад сам ја био звезда! Саша Поповић ме није створио! Чуо сам да је рекао: "Ко је, бре, Ђогани?" Он заборавља да сам ја био код њега кад је тек почињао с "Грандом". Заборавља да сам имао између 40 и 50 играча на сцени и да је то изгледало светски, за разлику од овога што има данас - рекао је Ђорђе Ђогани за један српски таблоид.

Ђоле тврди да му Сашина забрана неће представљати проблем у каријери, јер његове албуме објављује "Сити рекордс".

- Почело је тако што је Саша хтео да Слађа, Весна и ја премијерно изведемо нашу заједничку песму код њега у емисији, јер би му то дигло гледаност. Слађа му је обећала, међутим, није знала да песма "Идемо нас две у провод" још није готова. И ту је настао проблем! A онда ме је, на дан снимања емисије, позвала Поповићева секретарица, и питала да ли долазимо. Рекао сам да не можемо, што је Сашу веома изнервирало - објаснио је Ђогани.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана