Од трача до истине: Сапуница око Наташе и Данила се завршава

Глас Српске
Од трача до истине: Сапуница око Наташе и Данила се завршава

Наташа Беквалац и Данило Икодиновић одлучили су да смире страсти и да се коначно разведу. И то споразумно. Бивши ватерполиста је послије инцидента у канцеларији његовог адвоката против Нате подигао тужбу, али, пошто је она у штампи прочитала да је Дача спреман да тужбу повуче уколико она пристане на првобитан договор о подјели имовине, ситуација се промијенила.

- Наташа пристаје на све само да се што пре разведе. Она и даље не види у чему је проблем. Још првог дана договорили су се о споразумном разводу и није јој јасан разлог за тужбу. Није јој битна ни висина алиментације коју би он плаћао за Хану - наводи извор близак Беквалчевој.

Са друге стране, Данилов пријатељ је потврдио да ће Икодиновић и Наташа да окончају брак и да је њен адвокат контактирао са његовим да би се процес убрзао.

- Пао му је камен са срца кад је сазнао да је Ната прихватила услове договорене још пре три месеца. Он није желео да подигне тужбу, али је био приморан због честих медијских написа у којима се спекулисало да га она издржава - казао је његов пријатељ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана