Од трача до истине: Сања Милетић приведена због андола

Глас Српске
Од трача до истине: Сања Милетић приведена због андола

Пјевачица Сања Малетић приведена је протекле недјеље на аеродрому у главном граду Шведске јер су аеродромски службеници у њеној ташни пронашли таблу "андола", јавили су поједини београдски медији.

Позната фолкерка путовала је са групом пјевача у Стокхолм, гдје је имала заказан наступ, а приведена је непосредно послије слијетања, код покретне траке за пртљаг.

- Чекали смо торбе, а око нас је шетала полиција са псима, да би у једном моменту керови почели да лају на Сању, која се буквално погубила, јер очигледно ни сама није знала о чему се ради. Одмах су је окружили, а једна униформисана девојка тражила је да отвори торбу. Након краћег претурања, извукла је таблу "андола", који је забрањен у ЕУ јер садржи киселине које се користе при прављењу наркотика. Одмах су је привели и држали шест сати - испричао један од путника на истом лету.

Сања је потврдила да је доживјела непријатност коју, како је додала, никоме не би пожељела:

- Кренула сам у теретану и константно имам јаке упале мишића, због чега и носим "андол" са собом. Ни слутила нисам да ће ме малтретирати и приводити због тога, али ето, све је могуће.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана