Од трача до истине: Сандру муче силикони

Глас Српске
Од трача до истине: Сандру муче силикони

Нове, побољшане и повећане груди сексепилне пјевачице Сандре Продановић која је јавности познатија као Сандра Aфрика, лијеп су призор, али су овој пјевачици умало дошле главе!

Наиме, Сандра је недавно повећала своје попрсје, обогативши га са новом количином силикона, и све би било нормално да није одмах пожељела да покаже свима свој нови деколте.

- Сви су се препали када је Сандра почела усред клуба да се презнојава да би потом малаксала и срушила се. Мислили смо да је пала у несвест. Џеј, који се ту затекао, одмах је пришао, извео је напоље и одвезао у болницу, где је констатовано да се још није довољно опоравила од операције за такве ноћне акције и да је малаксалост последица исцрпљености организма - рекао је извор близак пјевачици, који се затекао на лицу мјеста, што је и сама Сандра потврдила.

- Истина је да сам имала проблем због силикона, али хвала Богу па је сада све у реду. Уплашила сам се страшно, јер ми је очигледно тело реаговало теже на операцију. Да ми није било мог пријатеља Џеја, ко зна шта би било - рекла је пјевачица за београдске медије.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана