Од трача до истине: Романса Тање Савић и Душка без раскида

Глас Српске
Од трача до истине: Романса Тање Савић и Душка без раскида

Поред новог албума Тања Савић непрестано интригира јавност и вијестима из приватног живота. На спекулације о томе да ли јој је веза у кризи, млада пјевачица ријешила је да стави тачку.

- Нема говора о раскиду, како су неки медији пренели. Једноставно, љубав између мене и мог Душка је букнула у време изласка мог новог албума. Душко нажалост мора да се врати својим пословима које има у Aустралији, а ја сам се помирила с тим да се нећемо видети неколико месеци. Време до тад ћу искористити да се максимално посветим промоцији нових песама, јер моја публика то заслужује - каже Тања.

Када је у питању пресељење у Београд, пјевачица каже да јој је то много олакшало живот, али да би најсрећнија била када би јој се испунила жеља да сазида кућу на Бежанијској коси.

- Мораћу да се задовољим станом, јер зидање у овом делу града који ми се највише допада углавном није дозвољено тамо где бих ја то желела. Тренутно живим у изнајмљеном стану, али и то ће се, надам се, убрзо променити. Мени је заправо најбитније да ми место боравка буде близу аеродрома, јер доста путујем, а с друге стране да то буде у Београду, јер у главном граду имам и највише телевизијских гостовања - рекла је Тања за медије.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана