Од трача до истине: Романса Сергеја Трифуновића, са Марином Пекић

Глас Српске
Од трача до истине: Романса Сергеја Трифуновића, са Марином Пекић

Дјевојка пред којом је глумац Сергеј Трифуновић желио да се покаже као бунтовник, коме саобраћајна правила ништа не значе је Марина Пекић, Црногорка из Бара, са пребивалиштем у Новом Саду, откривају поједини медији у Србији.

Марина, која ради у продуцентској кући "Емоушн", била је са глумцем у колима, док га је "Папарацо потера" снимала како редом пролази кроз четири црвена свјетла на семафору.

Ова дјевојка је наводно и главни разлог због кога је Сергеј раскинуо везу са Aном Вучелић, ћерком Милорада Вучелића.

- Сергеј и Марина упознали су се у новосадском клубу "Студио" у новембру. Тада је почело њихово мување. Прво преко популарног сајта "Фејсбук", а затим су почели тајно да се виђају, пошто је глумац у то време био у вези с Вучелином кћерком. Када је у фебруару раскинуо с Aном, Сергеј је и званично започео везу с Марином - изјавио је неименовани извор.

Глумац је наводно веома заљубљен у младу Баранку, па јој често на "Фејсбуку" оставља коментаре попут овог: "Има бронзани тен и светли сва, сјајна си, џепна венерице, тих угљенисаних очију, црне косе и белог осмеха, ти си сан... забавно створење, забава са тобом добија смисао ..."

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана