Од трача до истине: Романса Нигора са мисицом Маријаном Гргић,

Глас Српске
Од трача до истине: Романса Нигора са мисицом Маријаном Гргић,

Игор Лазић, познатији као Нигор, је у вези с Маријаном Гргић, актуелном мисицом Војводине и такође бившом учесницом ријалити шоуа "Фарма", тврди Сале Јовановић, који је с њима био на имању у Лисовићима, а пикантерије из овог шоуа преточио је у књигу "Све тајне Фарме".

- Оно што готово нико од "фармера", новинара и гледалаца није успео да примети јесте међусобна наклоност коју су гајили Нигор и Маријана… Романса се наставила врло брзо (по завршетку ријалитија, прим. аут.). Монтенигерсу је највећи проблем, али и моралну дилему представљала чињеница да га је по завршетку шоуа сачекала Сузана, девојка са којом се смувао пред сам почетак шоуа. Истовремено, Маријана је раскинула са дечком, мање познатим одбојкашем с којим је била у вези, и њен први "блиски" сусрет са Нигором десио се почетком јануара, на гостујућем терену у Београду , записао је Јовановић.

Међутим, Игор Лазић тврди да у томе нема истине!

- Нека Сале пише шта год хоће! Све то измишља зарад већег тиража књиге! Што се Маријане тиче, она је проблеме с дечком имала и пре него што је ушла на "Фарму", због његове љубоморе. Видели смо се једном, на неком окупљању код Викторије, али нисмо у вези - нагласио је Лазић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана