Од трача до истине: Романса грандоваца Милене и Немање на планини

Глас Српске
Од трача до истине: Романса грандоваца Милене и Немање на планини

Звијезде "Гранда" Милена Ћеранић и Немања Стевановић већ четири мјесеца су у љубавној вези, коју успјешно крију од очију јавности, па се углавном виђају у њеном стану на Бежанијској коси, пренијели су поједини медији у Србији. Међутим, медији још откривају да су њих двоје недавно заједно отпутовали на Златибор, гдје су провели три дана у апартману једног Немањиног пријатеља.

- За овај пут нису знали ни њихови најближи, јер су се преко ноћи договорили да проведу романтични викенд на планини. Они су боравили у једном луксузном хотелском апартману у којем им је на располагању био француски лежај, yакузи, плазма телевизор и све остале погодности. Време су углавном проводили у хотелу, мада су виђени и у кафићима и ресторанима, где су за сваки случај избегавали да се држе за руке и размењују нежности - испричао је  извор близак младим певачима.

По повратку у Београд они су наставили по старом, па и даље користе свако појављивање у медијима да нагласе како нису у вези коју су, подсјећања ради, започели још љетос, док су наступали на Црногорском приморју.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана