Од трача до истине: Романса Aнабеле и Младена се наставља

Глас Српске
Од трача до истине: Романса Aнабеле и Младена се наставља

Пјевачица Aнабела Ђогани нашла је сродну душу у манекену и бившем момку Секе Aлексић, Младену Радуловићу, али је зато по свему судећи, изгубила подршку од бившег мужа Гагија, пренијели су поједини медији у Србији.

Послије изласка из куће "Великог брата" она је изјавила да планира, прије свега, да се врати нормалном животу, али и да ради на вези с Младеном, који је такође био један од учесника овог ријалити серијала.

- Све време сам га провоцирала да је глумац, да се фолира, а он ми је тврдио да није. Провела сам месец дана поред њега и верујем да је сјајан лик. Било ми је лепо с њим и недостајао ми је кад нисмо били заједно, макар и накратко. Трудила сам се да све време искрено показујем емоције, а време ће показати да ли је и он био искрен - изјавила је Aнабела.

На питање да ли ју је бивши муж Гаги Ђогани назвао да јој честита што је доспјела у суперфинале "Великог брата" Aнабела је казала:

- Још ме није звао, али ми је битно то што ми је он дао благослов да уђем у кућу, јер да није, вероватно не бих ни ушла. Био је уз мене и дао ми подршку да уђем. Ја му се захваљујем на томе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана