Од трача до истине: Романса Aлександра Шапића са љепотицом Милицом

Глас Српске
Од трача до истине: Романса Aлександра Шапића са љепотицом Милицом

Прослављени ватерполиста Aлександар Шапић већ мјесец дана је у љубавној вези с моделом и некадашњом мис Београда Милицом Настић, преносе поједини београдски медији и наводе да се "плави делфин" већ недјељама виђа с пријестоничком љепотицом.

- После развода од Иване Шљукић, Aцу су повезивали са бројним градским лепотицама, али је чињеница да ниједна од њих није успела да задржи пажњу згодног ватерполисте. Када је упознао Милицу, мислио је да ће то бити само успутна авантура, међутим, испоставило се да је атрактивна манекенка била "тврд орах" за Шапића - испричао је извор близак овом пару.

Aлександар и Милица су прије неколико вечери виђени у клубу "Мистик", додаје неименовани извор и наводи да су сједјели у сепареу и цијело вече се љубили и размјењивали њежности, не обазирући се на бројне радознале погледе.

Подсјећања ради, Милица Настић постала је препознатљива широј јавности када се појављивала у емисији "Ћао, Дарвине" у улози "мајке природе", а приписиване су јој везе са појединим спортистима, као и са пјевачем Николом Роквићем.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана