Од трача до истине: Рокер Пеђа Д Бој варао супругу

Глас Српске
Од трача до истине: Рокер Пеђа Д Бој варао супругу

Контроверзни музичар Пеђа Д Бој (60) пред камерама ријалитија "Парови" је открио да је преварио супругу са којом је 12 година био у браку. Наиме, док је са бендом боравио у Истри, дружили су се са мисицама, са којима су се зближили.

- Једна од њих ме је питала да ли може да се истушира код мене у соби и ја сам јој дао кључ. Њих је било три у соби, па да не би чекала, дозволио сам јој - почео је са причом Пеђа.

- Видим ја, ње нема, чекао сам, чекао, па отишао горе у собу. Врата отворена, она лежи гола у кревету. И ту се догодило шта се догодило. Било је лепо, слатко. Aли, то је само секс, ништа више. Ја сам своју жену волео. Јаве ми после тога да ми долази ортак неки и да сиђем на рецепцију. Сишао сам доле, кад са тим мојим другом, била је и моја жена. Био сам пресрећан. Довела је и сина. Филип је био мали, као векна хлеба. Срце ми је било пуно. Ту је она била неколико дана. Онда једном, ја отишао у куповину, вратио се, кад кроз прозор лете моје ствари. Викала ми је: "Швалерчино, преваранту, срам те било!" Попео сам се горе, она ми каже како сам био са другом. Испало је да је мисица долазила у собу и тражила ме - испричао је музичар, док су се остали смијали овој причи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана