Од трача до истине: Развод Наташе и Данила није стопиран

Глас Српске
Од трача до истине: Развод Наташе и Данила није стопиран

Иако је један магазин на насловној страни објавио да је стопиран развод између новосадске поп пјевачице Наташе Беквалац и бившег ватерполисте Данила Икодиновића, адвокат Драган Гојковић саопштио је да развод није стопиран!

- Ја сам баш због таквих нагађања и инсинуација престао да дајем изјаве медијима. Значи, документација је предата, имовина подељена, алиментација за ћерку Хану, која ће живети с Наташом, одређена, све је потписано. Њих двоје ће бити разведени за десет, најкасније 15 дана. То вам тврдим и стојим иза ове своје изјаве - рекао је за портал "С медија" адвокат Гојковић.

Подсјетимо да су пјевачица и бивши ватерполиста почетком фебруара управо у адвокатској канцеларији Гојковић потписали приједлог споразума за покретање бракоразводне парнице.

Некако у исто вријеме двадесетседмогодишња стоматолошка сестра из Новог Сада Милица Дражин, коју су поједини медији наводили као љубавницу Данила Икодиновића и главним разлогом његовог развода од Наташе Беквалац, изјавила је да су сва писања о њој обичне глупости.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана