Од трача до истине: Разлаз Николе и Уне због љубоморе

Глас Српске
Од трача до истине: Разлаз Николе и Уне због љубоморе

Колико је млађаном пјевачу Николи Роквићу истовремено и лијепо и тешко поред дугогодишње дјевојке Уне, само он зна. Поједини медији пишу да је њему преко главе Униних честих напада љубоморе, па је управо због тога, по ко зна који пут окончао везу са њом. A према причи упућених, разлог њихове посљедње свађе је журка Радија С на коју је Никола хтио да иде, али му Уна није дала.

- Сви су се питали због чега се Никола не појављује када је један од главних гостију, а опште је познато да он увек воли да дође на сваки догађај и да испоштује пријатеље. На крају се испоставило оно у шта су сви сумњали - да је Уна главни кривац - тврди извор упућен у цијелу ситуацију.

Према овом извору, иако је Никола желио да крену заједно, Уна није хтјела ни да чује за то и није дала ни њему да дође. Тих дана била је актуелна прича у којој је Никола повезиван са глумицом Мирком Васиљевић, па је Уна била додатно разјарена.

Послије вишечасовне расправе, пишу медији, Роквић јуниор је саопштио Уни да је између њих крај за сва времена, а исте вечери промијенио је свој статус на популарном сајту "Фејсбук" и написао да више нема дјевојку, односно да је слободан.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана