Од трача до истине: Разлаз Aне Вучелић и Сергеја Трифуновића

Глас Српске
Од трача до истине: Разлаз Aне Вучелић и Сергеја Трифуновића

Од љубави глумца Сергеја Трифуновића и Aне Вучелић, више нема ништа! Наиме, како преносе поједини медији у Србији, кћерки политичара Милорада Вучелића и глумице Љиљане Драгутиновић веза са Трифуновићем све више је постајала оптерећење, понекад чак и мучење, а чак су им и погледи на свијет и на будућност били тотално различити, па је одлучила да стави тачку на забављање.

- Иако се доста спекулисало о њиховим наводним разлазима, а потом и помирењима, они, заправо, никада нису раскидали, до пре два, три месеца, што је први и дефинитивни раскид! Сигурно се неће мирити после раскида јер је Aна увидела који су јој приоритети у животу, а Сергеј дефинитивно није спреман да је прати у томе, испричао је неименовани извор који је додао да је Aна у међувремену нашла новог момка, тачније Италијана који је дуго у њеном животу.

На питање о раскиду са Трифуновићем Aна је кратко одговорила:

- Нисмо заједно већ неко време. Сергеју желим много успеха у даљој каријери јер је талентован и упоран дечко, а о свом тренутном емотивном животу стварно не бих желела да причам.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана