Од трача до истине: Разголићена Катарина Радивојевић

Глас Српске
Од трача до истине: Разголићена Катарина Радивојевић

Лијепој глумици Катарини Радивојевић није проблем да се разголити за умјетност па је тако без устручавања снимила и голишаву сцену у серији "Најбоље године" која се приказује на Новој ТВ. У улози Лорене, српска глумица је у епизоди приказаној у уторак изронила из језера при чему су јој се испод мокре бијеле кошуље назирале груди. У сцени је учествовао и глумац Јанко Поповић Воларић који ју је посматрао с обале.

Aли, према писању хрватских медија, рођена Београђанка пуно више је показала у руском филму "Морфиј" у којем се, у улози Екатарине Карловне, појавила гола у сцени оралног секса. Катарина истиче како јој није било лако стајати гола пред цијелом екипом, али увијек настоји бити професионална па тако и у шкакљивим ситуацијама.

Прије четири године Катарину су снимили док се гола сунчала на црногорској плажи. Уживала је на Aди Бојани. Фотографије су објављене прије двије седмице, а глумица је тада казала како јој је јако неугодно због објављивања тих фотоса јер су се повезале с њезиним голишавим сценама у филмовима и серијама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана