Од трача до истине: Раскид Марије и Огњена због даљине

Глас Српске
Од трача до истине: Раскид Марије и Огњена због даљине

Водитељка Марија Килибарда и њен вјереник Огњен Кајганић раскинули су трогодишњу везу због превелике удаљености и недостатка емоција! Наиме, како преносе поједини медији, некадашња "бинго цица" није више могла да поднесе притисак да њена јача половина живи у Aтини, а да се виђају само када она има времена да оде код њега у посјету.

- Марија и Огњен су заиста добро функционисали, али само док је она имала доста времена и могла често да га посјећује у Aтини, гдје он игра рукомет за ESN Врилисију. Будући да је прешла на другу телевизију и да припрема нову емисију, више нема толико времена да путује, а оно чему се надала је да ће он ускоро престати да се бави рукометом, вратити се у Србију и можда започети тренерску каријеру. Међутим, ништа од тога се није догодило, а љубав ипак није могла да издржи толику удаљеност. Веза је трпјела, па су одлучили да се растану потпуно пријатељски - каже извор близак Марији.

Он није жељела да коментарише информацију о раскиду:

- Не могу сада да причам јер имам велики проблем. Заиста не могу сада да се бавим тиме, молим вас, извините - било је све што је Марија дрхтавим гласом изјавила.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана