Од трача до истине: Раскид Aнe Николић и Далибора Матића због даљине

Глас Српске
Од трача до истине: Раскид Aнe Николић и Далибора Матића због даљине

Упркос томе што се неријетко спекулисало да размишљају о одласку пред олтар, поп пјевачица Aна Николић и њен изабраник швајцарски бизнисмен српског поријекла Далибор Матић ставили су тачку на своју једноипогодишњу романсу. Aтрактивна бринета одлучила је да раскине везу, а у ексклузивној изјави за магазин "Стори" Aна је открила због чега је њена љубав са Матићем доживјела крах.

- Истина је да од пре десет дана Далибор и ја више нисмо у вези. Иза нас је годину и по лепе љубави коју не бих прљала сувишним изјавама. Круцијални разлог нашег раскида је тај што је после дугог одолевања даљина ипак учинила своје - открила је пјевачица која је послије дугог размишљања увидјела да је боље да се она и њен дојучерашњи партнер растану.

- Последњих месеци била сам окупирана искључиво собом и завршавањем квалитетних песама за нови албум. Нисам стизала да се бавим везом, ни путовањима, већ сам примат дала CD-у, који ускоро треба да угледа светлост дана - истиче Николићева и наводи да је Далибору на растанку вратила џип марке "ауди Q7", који је добила од њега у септембру прошле године за свој тридесет први рођендан.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана