Од трача до истине: Рака Марић неће са Секом

Глас Српске
Од трача до истине: Рака Марић неће са Секом

Рака Марић није прихватио понуду Секе Aлексић да у сљедећем периоду брине о њеној каријери!

Свјесна да је скоро сви српски медији бојкотују, пјевачица је молила менаџера Горана Бреговића да јој помогне и да својим везама утиче на то да се "поправи слика о њој", али он је остао при своме. Једино је пристао да јој организује концерт 23. октобра у Aрени. И то је све што ће Сека добити од њега.
- Рака не жели да буде Секин менаџер. Прихватио је организацију концерта, али не и ширу сарадњу са Aлексићевом. На ту одлуку додатно је утицала чињеница да је њено појављивање забрањено у већини медија, а он не жели да "исправља криве Дрине" и да се натеже са седмом силом - испричао нам је извор близак Марићу.
Пошто Рака важи за једног од најбољих менаџера, није ни чудо што је фолкерка изразила жељу да је баш он "стави под своје". Како Курир сазнаје, није јој саопштио праве разлоге зашто му не пада на памет да се бакће њеном каријером, већ се правдао како већ има превише посла.
- Не, нећу бити Секин менаџер. "Мјузик стар" ће јој организовати концерт у Aрени, као и неколико концерата у региону, и то је све. Немам ја времена да се бавим другим стварима - рекао је Марић за "Курир".
"Српска Ријана" мораће да у неком другом потражи своју "десну руку". И то што прије.


Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана