Од трача до истине: Рада Раденовић крије име оца своје бебе

Глас Српске
Од трача до истине: Рада Раденовић крије име оца своје бебе

Популарна ТВ водитељка Рада Раденовић, која ће за седам мјесеци постати мајка, идентитет бебиног оца крије као змија ноге и то не само због тога што је овај ожењен, већ и због чињенице да ће то тако и остати! Чак и када се дијете роди. И док јавност спекулише о томе ко је отац Радине бебе, помињући као једног од могућих чак и прослављеног фудбалера Дејана Савићевића, магазин "Свет" открива да је ријеч о тридесетдвогодишњем црногорском бизнисмену који је са лијепом водитељком још прошлог љета започео необавезну романсу.

Како је, наиме, Раденовићевој омиљено љетовалиште Aда Бојана, а како он тамо годинама има приватни бизнис, није им било тешко да се упознају и започну везу, која је, што је вријеме више пролазило, била све веће изненађење за обоје.

Чињеница да мистериозни бизнисмен код куће има супругу и двоје малољетне дјеце познатој водитељки, свакако, није ишла на руку, али о томе са својим драгим није разговарала чак ни када је, сасвим непланирано, остала у другом стању, казао је неименовани извор.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана