Од трача до истине: Промоција нове везе Весне Змијанац и Николе Мијаиловића

Глас Српске
Од трача до истине: Промоција нове везе Весне Змијанац и Николе Мијаиловића

Упркос томе што се у јавности већ дуго прича о вези између фолк диве Весне Змијанац и оперског пјевача Николе Мијаиловића, њих двоје су избјегавали да причају о својим емоцијама ... Како су пренијели поједини медији, недавно су се први пут појавили заједно, и то на њеном наступу у клубу "Лепеза".

Нешто прије поноћи, легендарна пјевачица је ушла у кафану у пратњи своје јаче половине, а гости који су имали срећу да на вријеме резервишу мјеста су је дочекали овацијама. Иако се могло видјети да између њих двоје влада хармоничан однос, Весна и Никола у том моменту нису размјењивали њежности, већ су се понашали као добри пријатељи.

Послије нешто више од сат и по времена извођења својих великих хитова, пјевачица је изразила жељу да јој њен пратилац отпјева нешто, па се он латио микрофона и отпјевао пјесму Хариса Џиновића "Рано је за тугу". Све вријеме док је пјевао, Весна је била у његовој близини, грлила га, држала за руку и пјевала. Да немају жељу да се скривају показала је када је фоторепортерима позирала заједно са њим, а убрзо се овом распјеваном пару придружила и власница клуба Зорица Марковић, која је своје госте поздравила познатим хитовима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана