Од трача до истине: Приоритет Ане Рађен рођене Кокић број један - порођај

Глас Српске
Од трача до истине: Приоритет Ане Рађен рођене Кокић број један - порођај

Пошто је недавно ушла у седми мјесец трудноће пјевачица Aна Рађен, дјевојачко Кокић, супруга српског ватерполо репрезентативца Николе Рађена, одлучила је да се до порођаја повуче из медија.

A након што на свијет донесе своје друго чедо, популарна блондина ће почети да припрема нови албум који ће, уколико све буде текло по плану, изаћи у септембру сљедеће године, преноси штампа.

A да је прави професионалац у свом послу потврђује и податак да је Aна већ заказала наступе који је очекују сљедећег љета на једном популарном београдском сплаву.

- Тачно је да ће београдска публика и следеће године моћи да ме слуша на популарном сплаву, пошто су власници и менаyери локала презадовољни сезоном која је за нама, али и нашом узајамном сарадњом, тако да смо се брзо и лако договорили око мог поновног ангажмана - изјавила је популарна пјевачица.

Она је додала да тренутно ужива у трудноћи и времену проведеном са својим супругом и кћеркицом, те да је полако почела да преслушава и неке занимљиве мелодије, а размишља и о звуку који ће бити актуелан на њеном повратничком албуму.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана