Од трача до истине: Пријетња Ивану Ивановићу због Јелене Карлеуше

Глас Српске
Од трача до истине: Пријетња Ивану Ивановићу због Јелене Карлеуше

У сукоб између водитеља и пјевачице Јелене Карлеуша, због прозивки на њен рачун, уплео се и Јеленин супруг Душко Тошић запријетивши водитељу да ће му поломити ноге уколико се не окани његове супруге!

Наиме, по завршетку прошлонедјељне конференције за штампу поводом потписивања уговора између компаније "Гаспром" и "Црвене звезде", новопечени фудбалер овог клуба Тошић унио се популарном водитељу у лице и вербално га напао.

- Душко га је извео испред "Маракане" и обасуо га салвом увреда, понављајући да ће му поломити ноге уколико икад више, у било ком контексту, буде поменуо Јелену. Иван је упитао због чега му прети, а Тошић му је само одбрусио како ће неки моћни људи то урадити за њега - исприча је очевидац који се затекао на лицу мјеста.

- Тачно је да сам имао проблем с Душком, али мишљења сам да би он требало да се бави фудбалом, а ја својим послом. Верујем да је у Европи имао прилике да гледа емисије оваквог формата, па ме самим тим његове реакције изненађују - рекао је Ивановић новинарима.

С друге стране, Тошић је с тимом на припремама у Словенији и није желио да говори о поменутом инциденту.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана