Од трача до истине: Препуцавање Станије и Ене због Гојка Качар

Глас Српске
Од трача до истине: Препуцавање Станије и Ене због Гојка Качар

Таман што је студенткиња и фотомодел Станија Добројевић увјерила домаћу јавност да је њен нови момак фудбалски репрезентативац Србије Гојко Качар, огласила се и његова (друга) дјевојка, фолк пјевачица Ена Попов!

Наиме, Ена је дала интервју за магазин "Стори", у којем је главна тема била њена веза са српским фудбалером. Све би можда и прошло без веће пажње да само неколико недјеља раније Станија није изјавила да је Гојко њен момак, као и да га "Ена прогања".

Ена остаје при тврдњи да је у срећној вези с Гојком, уз напомену да се још нису вјерили и да ће размишљати о браку када за то дође вријеме, а осврнула се и на ријечи своје супарнице да прогања Качара:

- Оно што се пласира у новинама није истина, а то веома добро знам јер живим животом који није лажиран него истинит. Не знам да ли да верујем да је дотична девојка то уопште изјавила, јер је толико апсурдно да вероватно ни она сама не верује у то.

И док се дјевојке препуцавају, занимљиво је то што се о цијелој ситуацији до данас није огласио једино онај ко сигурно зна истину - Гојко Качар.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана