Од трача до истине: Пребијен Оливер Мандић

Глас Српске
Од трача до истине: Пребијен Оливер Мандић

Некадашња поп икона новоталасног Београда Оливер Мандић поново је у једној од ноћних "акција" добио батине! Према писању једног српског таблоида, Мандић и његов сапутник у "реноу меган" извукли су дебљи крај у тучи која се јуче рано ујутро, око два сата послије поноћи, догодила у улици Краља Милана послије чукања с "мерцедесом" караваном, у којем су се налазила двојица младића и двије дјевојке.

Очевидац овог инцидента тврди да се обрачун десио на такозваном "Чедином семафору", код Скупштине, након што се "рено" закуцао у аутомобил који је у том тренутку стао на црвено. Возач "реноа" и Оливер Мандић истог тренутка су изашли напоље и кренули да се "објасне" са друштвом из "мерцедеса". Иако су они, како се чини, изазвали судар, без икаквог основа су физички насрнули на двојицу младића.

Међутим, очигледно нису очекивали да ће им се ови супротставити, а камоли узвратити три пута већом мјером! Кад је видио да је ђаво однио шалу, Оливер је момцима почео да пријети познанством са Браном Мићуновићем и Миланом Наранчићем Лимуном! Све се стишало за неколико минута, а епилог је да су Оливер и његов компањон добили неколико васпитних удараца по глави, што их је смирило до доласка полиције, открива саговорник "Курира".

Да је главни актер овог уличног окршаја управо Мандић, потврђено је јуче и у полицији и у Ургентном центру, гдје му је указана љекарска помоћ. Незванично се сазнаје да је алкотестирањем пјевачу и његовом сапутнику утврђено присуство алкохола у крви – преко два промила! Против свих учесника туче биће поднијете прекршајне пријаве због ремећења јавног реда и мира и насилничког понашања, а против Мандићевог сапутника и због вожње у пијаном стању, потврдио је извор из полиције.

Према причама пријатеља, Мандић се у посљедње вријеме налази у "специфичној фази" и мало се с ким се дружи. "Можда би се Олијево расположење најпрецизније могло описати стиховима његове песме "Ја сам луд", сматра један од његових познаника. У поменутој пјесми између осталог се каже: "Може да ме чека Бог и страшни суд, мени је свеједно, јер ја сам луд. Вук длаку мења, ал’ не мења ћуд, и ја терам своје јер ја сам луд…"

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана