Од трача до истине: Послије бебе, разлаз Александре Радовић и Александра Зеремског

Глас Српске
Од трача до истине: Послије бебе, разлаз Александре Радовић и Александра Зеремског

Популарна поп пјевачица Aлександра Радовић раскинула је везу с бизнисменом Aлександром Зеремским и са собом повела једноипомјесечну кћеркицу Нину. Она је напустила Aлександра и иселила се из његовог стана када је он отишао на одмор!

Како преносе поједини медији, њих двоје су изненада одлучили да ставе тачку на своју везу, послије чега је он отпутовао са кћеркама из два претходна брака на море. Шта је тачно претходило овом разлазу, за сада није познато.

Прије мјесец и по добили су кћеркицу Нину, али ни рођење бебе очигледно није могло да спасе вјеридбу. Одлучили су да беба остане с мајком, а да ће о њеном одрастању бринути заједно.

Иначе, Aлександра Радовић и Aлександар Зеремски започели су романсу крајем 2009. године, након што је он раскинуо петогодишњу везу са водитељком Јованом Јанковић.

Убрзо су отпочели заједнички живот у његовом стану. Ипак, почетком ове године медији су преносили да је њихова веза у кризи и да су раскинули. Недуго потом пјевачица се породила царским резом, а Aлександар је 25. јуна сав поносан дошао у породилиште у Вишеградаској по своју трећу кћерку и вољену Aлександру. Ето, није прошло много, а овај пар се разишао.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана