Од трача до истине: Поповић тужи ЈК

Глас Српске
Од трача до истине: Поповић тужи ЈК

Медијски рат који између Саше Поповића и Јелене Карлеуша траје већ годинама и ускоро ће се са новинских страница преселити у судницу. Наиме, испровоциран изјавама, које је у посљедње вријеме на његову адресу упутила поп дива, први човјек "Гранд продукције" ријешио је да пресавије табак и поднесе тужбу тражећи, како се може чути, рекордну суму у новијој историји српског правосуђа - 50 милиона динара!

Иако није желио да се упушта у дубљу полемику, директор "Гранда" је индиректно потврдио да ће се са ЈК од јесени "дружити" у судници.

- Не желим да коментаришем њене изјаве, јер у овој земљи постоје закони и надлежне институције које ће то решавати - изјавио је Саша Поповић.

Могућност тужбе није претјерано потресла поп звијезду, која је чак спремна и да се клади да се та идеја неће реализовати.

- Хахахаха.... јаооооо, кукууу менииии! Готова сам! Серија "Циганска посла" се наставља! Како ћу на суду да докажем да је он мали, ружни, неталентовани ћорке који израбљује туђу децу!? Хахаха! Хајде ви и ја да се кладимо у чоколадну бананицу да ме неће тужити! Може? - изјавила је Јелена Карлеуша.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана