Од трача до истине: Помирили се Милић и Мандић

Глас Српске
Од трача до истине: Помирили се Милић и Мандић

Ма, није то ни била нека велика свађа. Прије би се рекло да су мало заћутали... Неких мјесец. Доктор за рокенрол није држао језик за зубима када је требало, већ се излануо новинама како ће њих двојица скупа са Жељком Митровићем најкасније за годину кренути на турнеју. A то се Олишки није допало.

Напокон су се срели. Милић се дубоко наклонио и скинуо шешир. Мандић се исто наклонио, ал' мараму није скидао. Два пријатеља ће, по свему судећи, ускоро наставити с пробама, а Вукашиновић се током састанка у башти једног београдског локала толико налупао да нису престајали да се смију.

Још само да удари по бубњевима, Оливер да запјева, а власник "Пинка" да окине жице на гитари...

Само, има ту једна цака. Шта ће ако пјевач заиста оде на Фарму? Ономе ко их је гледао са стране изгледало је да диване и о ријалитију. A ту чика Мића може да помогне.

Већ је искусан. Јес’ да се имање у Лисовићу разликује од ВБ и да није баш права особа да даје савјете о мужи крава и окопавању баште, али биће тамо и жена. Ееее, то је његов терен. Сјетите се само текста из "Курира" од прије неки дан. A ако и он оде на Фарму? Биће то жестоко ривалство старих плејбоја.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана