Од трача до истине: Помирење Славице Ћуктераш и Тање Савић на помолу

Глас Српске
Од трача до истине: Помирење Славице Ћуктераш и Тање Савић на помолу

Упркос чињеници да се посљедњих година у најмању руку не подносе, пјевачице Славица Ћуктераш и Тања Савић мораће беспоговорно да се помире, јер тако жели алфа и омега "Гранд продукције" Саша Поповић, пишу поједини медији у Србији!

Саша је недавно предложио Славици да са својом бившом другарицом сними дуетску пјесму, што је она одмах прихватила, свјесна да нема могућност избора. Не тако давно власница хитова "Манастир" и "Ексклузива" изјавила је да се никада неће помирити са Тањом.

Сада ће и те како морати да се уједе за језик, додају медији. Тањин брат Томица је опрезан у изјавама, али оставља могућност да заједничка нумера коју је Поповић својим пјевачицама наметнуо буде истинска прекретница у њиховим животима.

- Верујте ми да сада први пут чујем да би њих две могле да сниме дует. Aли, ако се то догоди, сигуран сам да ће се тада дефинитивно помирити - наглашава Томица.

Саша Поповић је рекао своје. Сада се само чека да једна другој пруже руке и запјевају на сав глас. Од муке? Ма, какви. "тата Сале" само заводи ред у својој кући, закључују медији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана