Од трача до истине: Помирење Сандре и Слободана Васића на помолу

Глас Српске
Од трача до истине: Помирење Сандре и Слободана Васића на помолу

Иако је недавно манекенка и водитељка Сандра Обрадовић на сва звона причала да нема ништа од њене везе с младом звијездом “Гранда” Слободаном Васићем, пар је поново заједно, а помирење је, изгледа, пало на наступу Јелене Карлеуша!

Прије три дана, Карлеуша је имала наступ у познатом црногорском клубу “Трокадеро”, гдје су се бивша фармерка и пјевач нашли.

- Слоба и Сандра су дошли у друштву бивше учеснице “Великог брата VIP” Сање Брновић, али се у старту није могло закључити да ли су певач и водитељка опет у љубави или не. Када је Јелена почела свој наступ, пар је почео да игра, али и да постаје све приснији. Већина људи у клубу гледала је у њих и чекала пољубац, али из очигледног страха да их неко не услика, Слоба и Сандра су се само грлили и мазили - испричао је очевидац с лица мјеста.

Популарни пар је и даље на Црногорском приморју.

- Била сам у “Трокадеру” на Карлеушином наступу, али са ким сам била и шта сам радила задржаћу за себе. У последње време доста се спекулисало о мом приватном животу, тако да уз дужно поштовање свих медија, не бих коментарисала - рекла је Сандра, док је млади Васић био недоступан за медије.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана