Од трача до истине: Помирење са Лепом

Глас Српске
Од трача до истине: Помирење са Лепом

Сви који су очекивали да виде наставак пљувања, вријеђања и прозивки између пјевачица Лепе Лукић и Зорице Марковић од прије неколико мјесеци, били су разочарани јер су се пјевачице помириле!

Наиме, прије неколико вечери организована је журка за учеснике ријалитија "Двор", на којој је гост била Зорица Марковић. Пошто је општепознато да су она и Лепа у протеклих неколико мјесеци размијениле сочне увреде, чак се повела и полемика ко је коцкар, ко алкохоличар и у чијем ресторану се служи боља храна, очекивало се да ће на имању у Шимановцима у најмању руку бити затегнута атмосфера. Међутим, на изненађење учесника ријалитија, пјевачице су пришле једна другој, загрлиле се и чак отпјевале једну пјесму заједно.

- Лепа и ја смо се погледом разумеле и, верујте ми, у исто време кренуле једна према другој. Сузе су нам кренуле. Ипак се ми знамо толике године и велике смо пријатељице. Лепа је била мој идол и ово помирење се очекивало. Неколико пута ми је на уво поновила да све заборавимо и извинила ми се, што сам и ја њој рекла. Људски је праштати - казала је Зорица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана