Од трача до истине: Пас изуједао Сузану Манчић

Глас Српске
Од трача до истине: Пас изуједао Сузану Манчић

Сузану Манчић је, у сриједу увече испред зграде, напао пас луталица и ујео је за десну поткољеницу, јавили су поједини медији у Србији!

Два пута је зарио своје зубе у њену ногу, нанијевши јој тешке повреде. Међутим, нико није чуо Сузанино вриштање и запомагање, а пас је побјегао одмах након напада. Повријеђена и уплакана потражила је помоћ у Ургентном центру. Примила је три инјекције како би се спријечило евентуално тровање, а када су ране саниране, пуштена је на кућно лијечење.

- Покушавам да мирујем, нога ми је отечена, али се надам да неће бити никаквих последица – рекла је водитељка, која се још није опоравила од шока.

Иначе, овај стравичан догађај десио се послије 23 часа, кад се Сузана враћала са снимања емисије коју води на ТВ Кошава. На паркингу у близини њене зграде већ мјесецима се може видјети чопор паса луталица, али до сада никог нису напали. Ни сама Манчићева још не зна да ли ће поднијети тужбу против надлежних институција због задобијених повреда, али је увјерена да ће се већ данас (понедјељак) појавити пред гледаоцима у емисији "Песма и Бинго" на РТС.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана