Од трача до истине: Отказ из Гранда само Станковићу

Глас Српске
Од трача до истине: Отказ из Гранда само Станковићу

Послије неколико мјесеци размишљања шта ће урадити с младим звијездама "Гранда" Миленом Ћеранић, Немањом Стевановићем и Миланом Станковићем, директор највеће српске дискографске куће Саша Поповић одлучио је да раскине уговор само са овогодишњим евровизијским представником Србије!

Наиме, Поповић је тројку ставио на лед и чекао да прође вријеме да би боље размислио шта ће да ради с онима који су починили недопустиве грешке током претходне године.

- Поповић је током протеклих неколико месеци пружио прилику Милану, Милени и Немањи да размисле о свему и евентуално схвате у чему су грешили, али док су Стевановић и Ћеранићева ћутали цело лето и чекали да се "Гранд" изјасни, Милан није придавао значаја Поповићу, који је у њега уложио милионе. Својим блиским пријатељима причао је да је повређен и да су његова права нарушена. Додуше, није се оглашавао, већ су то у његово име радили менаџери и фамилија, али то није умањило значај онога што су рекли против "Гранда" - рекао је извор близак продукцији.

Поповић је потврдио да ће званично изаћи са саопштењем током сљедећих дана и да до тада неће давати изјаве.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана