Од трача до истине: Оскар звони Хрватима

Глас Српске
Од трача до истине: Оскар звони Хрватима

Пјесма "Медо Брундо", коју изводи Оскар Савић, односно Огњен Aмиyић, тренутно је најпопуларнија мелодија за мобилне телефоне у Хрватској, преносе тамошњи медији.

"Медо" се, наиме, рекламира на ТВ Нова из Загреба и недавно је у једној од емисија на тој телевизији објављено да је баш та пјесма највише пута "скинута" са њиховог сервера. Тек нешто рјеђе преузимана је пјесма "Змија и жаба", која се такође константно рекламира на поменутој телевизији.

Да је Оскар више него популаран у Хрватској говоре и многи Интернет форуми на којима се најчешће расправља о популарности српских пјевача. С обзиром на чињеницу да у Хрватској још влада ембарго на емитовање свега што долази из Србије, изненађује чињеница да је Aмиyићева популарност јавно призната. Оскар је, по свему судећи, пробио лед, па се његови спотови "врте" на телевизији са националном фреквенцијом, а телефони звоне "Брундом".

Огњен је изјавио како је чуо да су пјесме направиле бум и да му је много драго што мобилни телефони у Хрватској звоне на мелодију пјесме "Медо Брундо".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана