Од трача до истине - Оља оставила Виктора

Глас Српске
Од трача до истине - Оља оставила Виктора

Водитељка и манекенка Оља Црногорац одлучила је да јој веза на даљину баш и не прија те је дала "шут карту" познатом тенисеру Виктору Троицком.

Наиме, како наводе поједини интернет портали у Србији, Оља је Виктора оставила послије непуна два мјесеца везе и то преко имејла, а разлог томе је њен бивши момак, са којим опет контактира.

- Није га она написала јер се плаши да му каже шта заиста мисли и како се осећа, не, једноставно је у овом моменту желела да заврши причу, а много је тога што је имала да каже, и то не лепих ствари! Када она нешто одлучи, ништа и нико не може да је спречи у томе! Виктор није ту, није желела да телефонира, а имејлом је много боље, јер ништа није изоставила - рекао је извор близак водитељки.

Подсјећања ради, Виктор и Оља су у емотивну везу упловили средином новембра мјесеца, али о својој романси нису много причали у медијима. Водитељка је усликана како тенисера бодри у првим редовима на Дејвис купу, а затим су у јавност изашле и њихове заједничке слике са једног маскенбала, гдје се Троицки маскирао у Хју Хефнера, а она у зечицу!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана