Од трача до истине: Оливера Ковачевић сређује боре

Глас Српске
Од трача до истине: Оливера Ковачевић сређује боре

Да су због љубави жене спремне да ураде много тога, потврђује примјер водитељке Оливере Ковачевић, која се, како преносе поједини медији, због момка недавно подвргла сређивању бора на врату и лицу.

- По градским кулоарима већ дуже време се прича да је Оливера Ковачевић у озбиљној љубавној вези са једним млађим политичаром, којег крије као змија ноге - казао је неименовани извор и додао да је она прије неколико седмица посјетила приватну клинику за естетску хирургију. Тамо се подвргла третману убризгавања ботокса и сређивању бора на лицу и врату, а све како би свом вољеном изгледала што боље и млађе.

Међутим, Оливера је рекла да за то нису заслужни хирурзи.

- Нисам ишла ни на какве третмане. Већ дуго размишљам и правим планове да одем и да се и ја мало затегнем, али због толико посла никако да стигнем. Чим будем нашла времена, отићи ћу на третман - констатовала је водитељка, која је признала да је за њен изглед заслужна и љубав.

- У срећној сам вези већ дужи временски период, али се он не бави политиком већ је бизнисмен и није млађи од мене - закључила је Оливера.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана