Од трача до истине: Огњенови љубавни јади

Глас Српске
Од трача до истине: Огњенови љубавни јади

Да је Огњену Aмиџићу љубав на првом мјесту, говоре и све учесталије поруке које оставља на "Фејсбук" профилу своје драге. Сада то више нису само обичне изјаве љубави, већ је Данијели Димитровској скоро обуставио виђање са другарицама!

Сваки слободан тренутак популарни водитељ користи да бар на кратко оде тамо гдје се његова дјевојка Данијела налази. Њујорк, Хамбург, а онда недавно и до Париза. Тамо су њих двоје провели неколико дана заједно, почетком априла. Иако њихова љубав траје већ неко вријеме, Огњен и Данијела не могу једно без другог ни једног тренутка, па када се растану због посла, љубавне поруке преко "Фејсбука" само прште.

Док је Данијела покушавала да се договори са другарицама са којима се није видјела већ дуже вријеме, и коначно се договорила, "ниоткуда" је на њеном профилу искочио Огњен са својим коментаром: "Ја се питам с ким се ти виђаш!" и обуставио акцију, рекавши Данијели да то не може да чини и подсјетио је на то "да се од сад за све пита он".

Наравно Огњен се "само шалио", међутим оно што је већ одавно установљено је да у свакој шали има мало и истине... или мало шале?!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана