Од трача до истине: Огњен Короман се споразумно у разводи

Глас Српске
Од трача до истине: Огњен Короман се споразумно у разводи

Фудбалер Црвене звезде Огњен Короман недавно је споразумно окончао десетогодишњи брак са супругом Иреном.

Како су пренијели медији у Србији, његова, сада већ бивша супруга Ирена поднијела је захтјев за окончање брачне заједнице још док је талентовани фудбалер био у Јужној Кореји, гдје је играо за тамошњи клуб Инчон јунајтед, а своје потписе на споразумни развод обоје су ставили прије 30 дана.

- Огњен је једну сезону играо фудбал у Јужној Кореји, док је његова жена остала у Београду са њиховим ћеркама Недом и Нађом. Последњих година Короман је често повезиван с разним девојкама, што је његова супруга стоички подносила, али је, после његовог одласка у далеку земљу без породице, одлучила да се разведе - изјавио је неименовани извор.

Подсјећања ради, највећа прашина подигла се у јавности када је мало позната пјевачица Слађана Иванишевић јавно причала како воли да води љубав са својим момком Огњеном Короманом, који је у то вријеме био “срећно” ожењен.

Послије те афере на листу Огњенових дјевојака уписале су се и бивша пјевачица групе “2 hot” Слађана Дамјановић, као и једна анонимна плавуша с којом се појављивао у јавности.

На све ово Огњен је кратко рекао: “Немам никакав коментар”!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана