Од трача до истине: Огњен Aмиџић преболио развод у загрљају Данијеле

Глас Српске
Од трача до истине: Огњен Aмиџић преболио развод у загрљају Данијеле

Популарни телевизијски водитељ и пјевач Огњен Aмиџић врло брзо је преболио развод од супруге Милице. Како открива магазин "Helo", Огњен је већ мјесец у страсној вези са најновијим моделом модне куће "Викторијас сикрет" Данијелом Димитровском, која је у неким анкетама својевремено проглашена за најљепшу Српкињу!

Данијела и Огњен упознали су се прошле године када је она гостовала у емисији "Aмиџи шоу". Међутим, њих двоје су тада били у срећним везама, Данијела је имала момка, док је Огњен био у браку са тадашњом супругом Милицом. Њихов други сусрет догодио се током његовог боравка у Aмерици, гдје су се у Лос Aнђелесу срели на једној од приватних журки. Тада се између њих родило пријатељство, а касније и љубав.

Огњен, који тренутно борави у Aмерици код своје дјевојке, признао је да је јако срећан и испуњен, али није желио директно да потврди да ли су он и Данијела у вези.

- Много се добро осећам и срећан сам! Разумите ме, још увек је рано да дајем коментаре о тој теми. Уживам у Њујорку и фантастично се проводим у друштву пријатеља - рекао је Aмиџић за поменути магазин.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана