Од трача до истине: Нова Секина романса

Глас Српске
Од трача до истине: Нова Секина романса

Послије раскида везе с манекеном Младеном Радуловићем, позната пјевачица Сека Aлексић није дуго патила, већ је одмах пала у загрљај другоме и то свом тјелохранитељу Вељку Пиљкићу, који последњих година живи и ради у Швајцарској. Међутим, због везе са Секом, он је недавно одлучио да спакује кофере и врати се у Србију, како би све вријеме био крај своје нове дјевојке, пишу медији у Београду.

- Њих двоје су у почетку имали искључиво пословни однос, који је подразумевао да он стално буде корак иза ње, где год да се креће. Међутим, даноноћни заједнички боравак учинио је своје, па је убрзо прорадила хемија. Послије једне вреле ноћи, њих двоје су и званично упловили у љубавну везу, о којој још увек не желе да причају - преносе таблоиди изјаву неименованог извора.

То што јавно не говоре о својој љубави нимало им не смета да заједно крстаре на јахти. Обоје лежерно уживају у хладном шампањцу и врелим зрацима сунца, а ако је судити по чињеници да се Сека крај Вељка сунчала у топлесу, нема сумње да је између њих већ изграђено узајамно повјерење, а можда се у наредним мјесецима огласе и свадбена звона.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана