Од тра­ча до ис­ти­не. Но­ва ро­ман­са Гоге Секулић

Глас Српске
Од тра­ча до ис­ти­не. Но­ва ро­ман­са Гоге Секулић

По­пу­лар­на пје­ва­чи­ца и вла­сни­ца хи­то­ва "Га­ћи­це" и "Се­кси би­зни­смен" Го­га Се­ку­лић, пре­ма пи­сању по­је­ди­них српских ме­ди­ја, про­на­шла је но­ву љубав, али је још уви­јек тај­но­ви­та и не же­ли да от­кри­ва де­таље сво­је но­ве ро­ман­се.

- Не во­лим да при­чам о свом при­ва­тном жи­во­ту, то ни­ка­да ни­сам ра­ди­ла, али мо­гу да при­знам да сам заљубљена. Пос­то­ји но­ви му­шка­рац у мом жи­во­ту по­следњих пар ме­се­ци. То је све што ћу са­да от­кри­ти, ако се бу­де де­си­ло не­што би­тно, оба­вес­ти­ћу вас - изја­ви­ла је се­ксе­пил­на пје­ва­чи­ца.

Осим на ес­тра­ди, Го­га је ус­пје­шна и у би­зни­су та­ко да отва­ра свој дру­ги по ре­ду са­лон за његу ру­ку и сто­па­ла.

- Што се ти­че по­сло­вног пла­на, мој дру­ги са­лон ћу отво­ри­ти за ме­сец да­на у бли­зи­ни мо­је згра­де код Ву­ко­вог спо­ме­ни­ка. Чес­то ни­сам ов­де, пу­но пу­ту­јем, али, кад год имам вре­ме­на, тру­дим се да ме ра­дни­ци ви­де та­мо. При­купљам но­ве пе­сме, по­ла­ко ра­дим на свом но­вом ал­бу­му ко­ји би тре­бао да бу­де го­тов на про­ле­ће - от­кри­ва Го­га.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана