Од трача до истине: Нова романса Aне Бекуте

Глас Српске
Од трача до истине: Нова романса Aне Бекуте

Фолк пјевачица Aна Бекута је већ три месеца у љубавној вези са 14 година млађим бизнисменом из Новог Сада Далибором Мињином, пренијели су поједини таблоиди и интернет портали у Србији.

Пјевачица која увелико гази 51. љето, свог новог момка упознала је преко заједничког пријатеља на једној приватној прослави у Новом Саду.

- Тада су разменили бројеве телефона, а само два дана касније изашли су на ручак. Сад је то већ веома озбиљна веза, а на почетку су избегавали да их јавност види заједно, па су један период провели у изнајмљеном апартману у бањи Кањижа - рекао је извор близак овом пару.

Медији откривају да се Бекута све чешће може видјети у "српској Aтини", гдје јој драги живи, а колико је заљубљена, говори и чињеница да је приликом гостовања у васкршњој емисији "Народ пита" на ТВ Пинк, пред милионским аудиторијумом поздравила Далибора из Новог Сада и само за њега отпјевала "Црвен конац".

Када су је, послије сазнања о новој вези новинари позвали, пјевачица се није јављала на телефон, нити је одговарала на бројне поруке.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана