Од трача до истине: Ноћне море Маје Маријане

Глас Српске
Од трача до истине: Ноћне море Маје Маријане

Тезга у Берлину за пјевачицу Мају Маријану претворила се у ноћну мору. Када је недавно кренула за Њемачку, на пола пута од куће до аеродрома, сјетила се да упита супруга Младена да ли је понио њен пасош.

- Када ми је рекао да га није понео, мислећи да је код мене, полудела сам. Окренули смо ауто назад и вратили се кући. Све смо претражили, али од моје путне исправе није било ни трага. Одјурили смо у стан његових родитеља, али га ни тамо нисмо нашли. Избезумљени поново смо претражили ауто и нашли пасош заглављен између два седишта - испричала је Маја. Истог тренутка појурили су ка аеродрому, надајући се да ће неким чудом авион каснити.

- На срећу, авион за Цирих је заиста каснио и у последњем тренутку смо се укрцали. Међутим, у Швајцарској нас је сачекало непријатно изненађење. Aвион за Берлин је већ одлетео, па смо следећи чекали неколико сати и стигли смо око поноћи, када је већ увелико требало да певам. Aли, ту није био крај мојим мукама. Повратак је био драматичан, јер смо полетели усред мећаве. Дошло ми је да заплачем од муке и само сам Бога молила да стигнем кући читава. Још се опорављам од овог исцрпљујућег пута - јадикује пјевачица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана