Од трача до истине: Ништа од вјеридбе Данијеле Вранић и Владе Мацуре

Глас Српске
Од трача до истине: Ништа од вјеридбе Данијеле Вранић и Владе Мацуре

Послије готово годину забављања, бројних медијских спекулација о вјеридби, браку, па чак и трудноћи пјевачица Данијела Вранић раскинула је са Владом Мацуром и ставила тачку на сваку даљу причу о бившем момку, пренијели су поједини медији у Србији.

Да се одлучи на овако радикалан потез, пишу даље медији, "краљицу сплавова" је натјерало то што је Влада инсистирао на браку и био упоран у томе да је одведе пред олтар. Међутим, навикнута на безусловну слободу и живот самосталне жене, пјевачица је веома тешко подносила и чињеницу да се Влада већ послије два мјесеца забављања преселио у њен стан.

Заљубљен, Данијелин бивши драги није примјећивао сигнале који су му указивали на то да ће до раскида уопште и доћи, већ је пјевачицу сваким даном све више обожавао, водио на путовања, приређивао романтична изненађења и, кад год би му се указала прилика – просио је!

И док је он на све могуће начине покушавао да је приволи на вјечну љубав, Данијела се повјерила пријатељима како га више не воли, али како нема срца да га остави!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана