Од трача до истине: Ништа од вјенчања Ненада Јевремовић и Милица Мајсторовић

Глас Српске
Од трача до истине: Ништа од вјенчања Ненада Јевремовић и Милица Мајсторовић

Иако је вјереник Ненад Јевремовић био уз њу у најтежим тренуцима у животу, млада и талентована пјевачица Милица Мајсторовић одлучила је да раскине вјеридбу и посвети се каријери.

Како су пренијели поједини медији у Србији, свадба је била заказана за 25. август, а Милица је тога дана била код куће и излежавала се.

- Одлучили смо да раскинемо веридбу зато што смо млади. Пребрзо смо ушли у све то. И даље се чујемо и виђамо, још смо ту једно за друго. Ненад више није могао да испрати све оно што се око мене дешава. Наш раскид није последица свађа, разочарања или преваре - рекла је за магазин "Стори" бивша учесница серијала "Операција тријумф" и додала да јој је било тешко да откаже већ заказано вјенчање.

- Наравно да ми је било тешко да откажем венчање, али не сматрам то трагичним. На дан када је требало да се удам, одмарала сам се. Уместо да сам тога дана носила венчаницу и веселила се, излежавала сам се код куће - рекла је Мајсторовићева, која и даље у кутији за накит чува вјеренички прстен, јер се никад не зна да ли ће га опет ставити на руку.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана