Од трача до истине: Ништа од Ерине свадбе

Глас Српске
Од трача до истине: Ништа од Ерине свадбе

Пјевач Aндрија Ера Ојданић (63) добио је, народски речено, "педалу" од своје много млађе дјевојке Данијеле Сремчевић из Барајева. Изреволтирана најавом њихове свадбе на прољеће, одлучила је да демантује своју, сада већ бившу љубав.

- Не удајем се за Еру, нити ћу се икад удати за њега. Није истина ништа што је рекао. После лажи које је изрекао у новинама није ме чак ни позвао да ми се извини што ми блати име. Ера ми је сто пута изјавио љубав, али му ја никад нисам узвратила. Имам дечка, који ме чини срећном - рекла је Данијела у даху.

Ера је овај напад дочекао прилично сталожено.

- Кад риба одустане од мене, славим тај дан. Имам их колико желиш, а понуда имам све више. Није она за мене, а очигледно да нисам ни ја за њу - нагласио је фолкер.

Стари "шмекер" успио је да заведе двадесетогодишњу студенткињу Данијелу на Избору за мис Опленца, гдје је понијела титулу најшармантније дјевојке. Од тада се пјевач није одвајао од своје љепотице, а између њих се распламсала велика љубав. Чак им ни разлика у годинама није сметала, а Ера је упознао и несуђену ташту!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана