Од трача до истине: Ништа од Цецине трудноће

Глас Српске
Од трача до истине: Ништа од Цецине трудноће

Вијест која је ових дана узбуркала јавност - да је Цеца Ражнатовић трудна са својим момком Владимиром Цветковићем - испоставила се ипак као нетачна!

Наиме, фолк дива је изјавила да још не намјерава да рађа треће дијете, а и њена веза за Цвелетом је тек у зачетку, тако да је прерано да нешто у том правцу планирају.

- Очигледно је да појединци боље од мене знају све шта ми се дешава, па су тако сазнали и да сам трудна пре него што сам ја то знала. У некој другој ситуацији би то можда било и смешно и да сам другачија особа, могла сам са тим да се шалим и кажем: "Да, носим тројке, чекајте ме сутра испред болнице." Aли са таквим темама се не треба шалити. Нити сам се верила, прстен је био поклон за Нову годину, а нарочито нисам трудна. То бих сигурно знала, а и не бих могла да сакријем - изјавила је Цеца.

Она је додала да озбиљно размишља да тужи некога због таквих дезинформација које константно о њој пласирају.

Ипак, не треба да чуди што се Ражнатовићевој ово дешава јер је већ годинама, осим њене музике, и њен приватни живот у жижи јавности, посебно откад се први пут у јавности послије Aрканове смрти појавила са новим изабраником.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана