Од трача до истине: Ники оставила момка

Глас Српске
Од трача до истине: Ники оставила момка

Кћерка легендарне фолк пјевачице Весне Змијанац, Николија Ники Јовановић, непосредно пред улазак у ријалити програм "Survivor VIP" одлучила је да раскине везу са популарним грчким ди-џејом Касом Костасом.

Како су пренијели поједини београдски медији, згодна плавуша је непосредно послије тога допутовала у Београд, да би се са мамом Весном припремила за одлазак на Филипине.

- Николија је још раније најавила Костасу да постоје озбиљни изгледи да са мајком учествује у ријалити програму. Он је од самог почетка био против тога, али није се много бунио, јер је ипак мислио да преговори око учешћа његове девојке у "Survivor" неће бити реализовани - прича извор близак Весни и њеној кћерки, и додаје да је кулминација настала кад је Николија саопштила ди-џеју да ипак иде на острво.

- Имали су жучну расправу, али је ди-џеј увидео да своју девојку не може да одврати од те идеје, те су одлучили да раскину везу. После тога Ники се спаковала и долетела у Београд код мајке - рекао је извор упућен у цијелу причу.

Да је информација о раскиду тачна, потврдила је сама Николија на "Фејсбук" профилу, гдје је промијенила статус из "у вези" у "сама".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана