Од трача до истине: Нема љубавне везе Весне Змијанац и Николе Мијаиловића

Глас Српске
Од трача до истине: Нема љубавне везе Весне Змијанац и Николе Мијаиловића

Фолк звијезда Весна Змијанац, која најављује да ће се посветити монашком животу, изјавила је да се одрекла физичког контакта са мушкарцима и да није у љубавној вези са двије деценије млађим оперским пјевачем Николом Мијаиловићем, као што то пишу поједини медији.

На такве приче позната пјевачица одговара да јој Никола није партнер у правом смислу те ријечи, већ јој је само пријатељ.

- Та прича више није ни смешна, јер су они који је пласирају изгубили сваки осећај за дружење жене и мушкарца. Често су склони да та дружења покваре, али мој однос са Николом не могу. Он и ја се лепо дружимо и нераздвојни смо пријатељи, а то ће вам и он потврдити. У читавој медијској причи о нама развеселило ме је то што је један новинар недавно Николи поставио следеће питање: Јесте ли вас двоје момак и девојка? На то је Никола одговорио: Нити сам ја момак, нити је Весна у своје педесет и три године девојка и од срца ме насмејао - рекла је пјевачица за портал магазина "Стори".

У међувремену, Весна сваког четвртка неуморно наступа у кафани "Лепеза", чија је власница њена колегиница Зорица Марковић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана