Од трача до истине: Неда Украден оплела по Нати Беквалац

Глас Српске
Од трача до истине: Неда Украден оплела по Нати Беквалац

Прошло је скоро мјесец дана од када је пјевачица Наташа Беквалац отворила душу у емисији "Aмиџи шоу" о разводу са ватерполистом Данилом Икодиновићем, а јавност и даље говори о том догађају. Лијепа Ната је мислила да је то исправан потез, али са тим се не слажу неке друге јавне личности, међу којима је најгласнија Неда Украден.

Она је у емисији "Магазин ин" осудила Наташу Беквалац због експонирања развода и изношења прљавог веша у јавност.

- И ја сам се развела. Је л' то неко знао? Није. Нити је фотограф знао кад ћу ја ићи код адвоката, нити кад ће мој муж доћи тамо. Пазите, новинари пишу: Наташа ће у десет сати бити код адвоката, Дача ће доћи пола сата касније. Ма дајте, молим вас. Да би новинари то знали, неко мора да им јави, је л' тако? Ја стварно не сматрам да је неког требало да обавештавам у колико сати ћу се развести. A да ли су Наташине сузе биле искрене, не знам - рекла је Неда.

Заједно са Недом у емисији Сање Маринковић су гостовале и Верица Ракочевића и Драгана Катић. И оне су изнијеле своје мишљење о Наташином потезу, као и о чаршијским причама како је читаво гостовање и њен напад плача био исцениран.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана